Ferrino

Voor Ferrino producten bent u bij Outdoorstunter aan het juiste adres. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk Ferrino. We hebben een aantal producten opgenomen en zullen hier op korte termijn verder in uitbreiden.

Over Ferrino
Ferrino is een Italiaans outdoormerk met 150 jaar ervaring, het merk bestaat namelijk al sinds 1870. In al die jaren heeft het merk Ferrino zich ontwikkeld tot een hoogwaardig merk met een zeer breed assortiment met Tenten, Slaapzakken, Backpacks en handige Accessoires. Ferrino zegt: "Kwaliteit is nooit een detail, bij het ontwerpen van onze producten houden we rekening met de behoeften van professionals".
Sinds korte tijd zijn de producten van Ferrino ook in Nederland verkrijgbaar en omdat deze hoogwaardige outdoorproducten een zeer goede prijs kwaliteit verhouden hebben. Hebben wij van Koperonline webwinkels besloten een deel van het assortiment op te nemen in deze webwinkel. 

Garantie Ferrino
Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitvoerig getest. Mocht er toch eens iets niet in orde zijn dan is het goed om te weten dat op de Ferrino producten 2 jaar fabrieksgarantie zit. Mocht er onverhoopt aanspraak moeten worden gemaakt op de (fabrieks)garantie van uw Ferrino product, dan kunt u hiervoor bij Outdoorstunter terecht. U mag onze klantenservice dan bellen of mailen en we helpen u dan graag bij het oplossen van vragen of problemen. Mocht een product of onderdeel gerepareerd moeten worden, dan kunnen wij dit voor u in orde maken, door het benodigde onderdeel naar u op te sturen of het product namens u aan te bieden bij de importeur voor reparatie.