Valhal Outdoor

 

HET AVONTUUR

Als een ode aan het buiten koken begint in 2014 het Valhal Outdoor avontuur in Denemarken, het land van de vikingen. Met als doel het plezier, de veelzijdigheid en het gemak in het buiten koken weer te laten samensmelten, werd een serie Dutch Ovens en aanverwante artikelen geboren.

Sinds 2018 is Nederland officieel de thuishaven van Valhal Outdoor. Omdat de Dutch Ovens hun naam danken aan de Nederlandse pioniers die hen naar Amerika brachten, voelt het aanmeren van het Valhal Outdoor schip in Nederland als het terugbrengen van de Dutch Oven naar zijn oorsprong.

Een echte viking blijft niet lang op dezelfde plek, staat niet stil. Het Valhal Outdoor avontuur is niet gestopt bij het afmeren in de thuishaven, het begint nu pas echt. Om iedereen dezelfde passie voor buiten koken en leven te laten voelen als wij, zijn we bezig met het uitbreiden van de lijn. Een meer complete en veelzijdige viking.

 

DE MISSIE

Door nooit in te boeten aan kwaliteit en altijd te kiezen voor materialen die duurzaam in gebruik zijn, kunnen Valhal Outdoor artikelen van generatie op generatie worden doorgegeven. De passie voor koken of buitenshuis koken kan samen met de Valhal Outdoor artikelen van generatie op generatie worden doorgegeven. Op deze manier hopen we bij te dragen aan het verbinden van mensen. Een natuurlijk gevolg van een pan die meerdere generaties meegaat is de vermindering van afval en op deze manier willen we bijdragen aan een gezondere planeet voor alle volgende generaties.