Nieuw in ons assortiment!

Lees meer

MACGYVER COMPACTE VERREKIJKER 10x25CM

Deze Macgyver 10x25 verrekijker is een handzame verrekijker met relatief rustig beeld voor een scherpe prijs. Ideaal om op zak te hebben als je een middag de natuur in gaat.

MACGYVER VERREKIJKER BASIC 8 x 40

Deze Macyver 8x40 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 8x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MACGYVER VERREKIJKER BASIC 7 x 50

Deze Macyver 7x50 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 7x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MACGYVER GROTE VERREKIJKER MET ZOOM 10-30 x 60

Deze Grote Macgyver verrekijker vergroot standaard 10x en kan tot 30x doorzoomen. De verrekijker wordt compleet geleverd met handige opbergtas.

MACGYVER SPOTTINGSCOPE MET ZOOM 20-60 x 60 + STATIEF

Deze Macgyver spottingscope/telescope vergroot standaard 20x en kan tot 60x doorzoomen. De spottingscope wordt compleet geleverd met statief en opbergtas.

MACGYVER VERREKIJKER WP MET KOMPAS 7x50

Deze waterdichte MacGyver verrekijker is een hele fijne rustige kijker. De verrekijker is ideaal voor op de boot of om mee te nemen in de natuur voor een korte wandeling.

Aanbieding

NIJDAM PENNY BOARD / PLASTIC SKATEBOARD BLAUW 57CM MET LED WIELEN

Nijdam plastic skateboard Blauw met Led-lampjes in de wielen, super gaaf om hiermee te rijden in de winter als het schemerig of donker is.

39,95 29,95

Aanbieding

NIJDAM PROFESSIONEEL PENNYBOARD SPECIAL EDITION RACER BLACK

Nijdam plastic skateboard Special Edition Racer Black. Dit unieke penny board is uitgevoerd met super soepele speed kogellagers!

69,99 44,99

Aanbieding

NIJDAM PENNYBOARD SPLASH DYE GEEL PLASTIC SKATEBOARD 57CM

Nijdam plastic skateboard Geel zijn voorzien van een speciale Splash Dye look wat het board echt uniek en super cool maakt!

29,99 25,99

DUTCH MOUNTAINS WARME SLAAPZAK VLIELAND 210X80CM 5°C

Deze Warme Dutch Mountains Envelop Slaapzak Vlieland heeft een heerlijk zachte binnenkant en is een prima slaapzak voor in het voorjaar, najaar en voor de koele zomer nachten.

DUTCH MOUNTAINS ZACHTE SLAAPZAK BEVELAND 200X80CM 12°C

Deze Dutch Mountains Envelop Slaapzak Beveland heeft een heerlijk zachte binnenkant en is een prima slaapzak vanaf het voorjaar tot het eind van de zomer.

DUTCH MOUNTAINS WARME SLAAPZAK MARKEN 200+25X80CM 8°C

Deze Dutch Mountains Envelop Slaapzak Marken heeft een heerlijk zachte binnenkant en is een prima slaapzak voor in het voorjaar, najaar en voor de koele zomer nachten..

DUTCH MOUNTAINS SLAAPZAK THOLEN 200X80CM 10°C

Deze Dutch Mountains Envelop Slaapzak Tholen heeft een binnenkant van heerlijk zacht Polycotton en uitgerust met een tochtkraag langs de rits sluiting zodat er geen kou binnen kan komen.

DUTCH MOUNTAINS SLAAPZAK PAMPUS 190X75CM 12°C

Deze Dutch Mountains Envelop Slaapzak Pampus is ideaal om in huis te hebben voor logees of om in de zomer te gebruiken tijdens het kamperen.

OPVOUWBAAR KRUKJE 4 POOT CAMOUFLAGE

Dit handige opvouwbare krukje is makkelijk mee te nemen en snel in en uit te klappen.

ABBEY OPVOUWBARE EMMER 15 LITER GROEN

Deze Abbey Camp opvouwbare emmer is ideaal voor thuis, onderweg of voor op de camping. De emmer is helemaal plat te maken.

Aanbieding

DUTCH MOUNTAINS TAFELBARBECUE ROOKVRIJE BBQ

Met deze Dutch Mountains tafelbarbecue kun je gezellig met zijn allen aan tafel buiten barbecuen op houtskool zonder dat je in de rook zit!

139,00 79,99

DUTCH MOUNTAINS POP UP TENT LUTTENBERG 2 PERS

Deze ruime Dutch Mountains pop up tent is een handige tent die je binnen enkele seconden opzet! De tent is verrassend ruim met een binnenmaat van 205 x 145 cm

DUTCH MOUNTAINS RUIME POP UP TENT LUTTENBERG 2 PERSONEN GRIJS

Deze ruime Dutch Mountains pop up tent is een handige tent die je binnen enkele seconden opzet! De tent is verrassend ruim met een binnenmaat van 205 x 145 cm

Aanbieding

DUTCH MOUNTAINS IGLOTENT ESCHBERG 2 PERSONEN 2000PU

Deze mooie Dutch Mountains Tent Eschberg biedt voldoende ruimte voor 2 personen met bagage, doordat aan de voorkant van de tent nog een overdekt stuk is voor je bagage.

99,95 79,99

Aanbieding

DUTCH MOUNTAINS FAMILIETENT HOLTERBERG 3-4 PERSONEN 2000PU

Deze mooie Dutch Mountains Familietent Holterberg biedt voldoende ruimte voor 2 volwassen en 2 kinderen. De tent heeft naast de ruime slaapcabines ook een leefgedeelte waarin je kunt staan.

219,00 199,00

Aanbieding

DUTCH MOUNTAINS FAMILIETENT GREBBENBERG 4 PERSONEN2000PU

Deze mooie Dutch Mountains Familietent Grebbenberg biedt voldoende ruimte voor 4 personen. De tent heeft naast 2 aparte slaapcabines ook een leefgedeelte waarin je kunt staan.

229,00 199,00

Aanbieding

DUTCH MOUNTAINS TUNNELTENT WOLFSBERG 3 PERSONEN 2000PU

Deze mooie Dutch Mountains tunneltent Wolfsberg biedt voldoende ruimte voor 3 personen. De tent heeft naast het slaapdeel een leefgedeelte waar je bagage en andere dingen droog kunt neerzetten.

179,99 149,99

MACGYVER KOOKBRANDER RVS ELECTRISCHE ONTSTEKING

Deze MacGyver kookbrander heeft een piezo elektrische ontsteker en regelbare vlam. De kookbrander is zeer licht van gewicht en compact waardoor hij ideaal is voor trekkers.

Outdoorstunter.nl | Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 1449 reviews.