Nieuw in ons assortiment!

Lees meer

NIJDAM TRISURF MINISTEP MET VERSTELBARE ZITTING

Deze Trisurf multifunctionele driewieler/step is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 1-4 jaar. Als ze klein zijn gebruik je hem als driewieler en als ze groter zijn als step.

R-WAY PENNY BOARD MET LED WIELEN 56CM GEEL

Pennyboard met lampjes in de wielen Geel, dit leuke pennyboard is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD MET LED WIELEN 56CM ORANJE

Pennyboard met lampjes in de wielen Oranje, dit leuke pennyboard is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD, PLASTIC SKATEBOARD 56CM PAARS

Pennyboard paars, dit leuke penny board is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie van R-Way is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD, PLASTIC SKATEBOARD 56CM GROEN

Pennyboard groen, dit leuke penny board is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD, PLASTIC SKATEBOARD 56CM ROOD

Pennyboard Rood, dit leuke penny board is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD, PLASTIC SKATEBOARD 56CM ROZE

Pennyboard Roze, dit leuke penny board is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

R-WAY PENNY BOARD, PLASTIC SKATEBOARD 56CM ZWART

Pennyboard Zwart, dit leuke pennyboard is het ideale cadeau voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze serie is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

Aanbieding

R-WAY LONGBOARD, PLASTIC SKATEBOARD 92CM BLAUW

Dit longboard met een lengte van 92 cm heeft een handvat in het board waardoor je hem makkelijk mee kan dragen. Het longboard is nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

59,99 29,99

Aanbieding

TRAVELZ STEVIGE OPVOUWBARE BOODSCHAPPENTROLLEY GRIJS

Deze stevige Grijze boodschappenwagen is gemaakt van aluminium en is volledig op te vouwen tot een compact pakketje.

49,95 32,95

TRAVELZ STEVIGE BOODSCHAPPENTROLLEY MET TRAPLOOP FUNCTIE GRIJS

Deze stevige grijze boodschappenwagen is gemaakt van licht aluminium en voorzien van een traploop functie. Zo kunt u de boodschappen wagen eenvoudig een trap op trekken!

Aanbieding

KENSINGTON LAPTOP RUGZAK SP25 MET 15,6"LAPTOPVAK

Deze complete Kinsington laptop rugzak is uitgerust met veel handige opbergvakjes en heeft achterin het hoofdvak een gefoamd vak voor het opbergen van een laptop.

39,95 19,99

MACGYVER COMPACTE VERREKIJKER 10x25CM

Deze Macgyver 10x25 verrekijker is een handzame verrekijker met relatief rustig beeld voor een scherpe prijs. Ideaal om op zak te hebben als je een middag de natuur in gaat.

MACGYVER VERREKIJKER BASIC 8 x 40

Deze Macyver 8x40 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 8x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MACGYVER VERREKIJKER BASIC 7 x 50

Deze Macyver 7x50 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 7x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MACGYVER GROTE VERREKIJKER MET ZOOM 10-30 x 60

Deze Grote Macgyver verrekijker vergroot standaard 10x en kan tot 30x doorzoomen. De verrekijker wordt compleet geleverd met handige opbergtas.

MACGYVER SPOTTINGSCOPE MET ZOOM 20-60 x 60 + STATIEF

Deze Macgyver spottingscope/telescope vergroot standaard 20x en kan tot 60x doorzoomen. De spottingscope wordt compleet geleverd met statief en opbergtas.

MACGYVER VERREKIJKER WP MET KOMPAS 7x50

Deze waterdichte MacGyver verrekijker is een hele fijne rustige kijker. De verrekijker is ideaal voor op de boot of om mee te nemen in de natuur voor een korte wandeling.

Outdoorstunter.nl | Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 1449 reviews.