Nieuw in ons assortiment!

Lees meer

STEVIGE BASKETBAL RING + NET 46CM

Deze stevige basketbalring wordt compleet geleverd met net. U kunt de basketbalring bevestigen op een board of aan een muur.

TRESPASS GAITERS BASIC TP50 BEENKAPPEN ONE SIZE GAMASCHEN

Deze Trespass one size fits all Beenkappen (ook wel Gamaschen of Gaiters genaamd) zijn ideaal voor trektochten onder gemiddelde omstandigheden.

TRESPASS GAITERS PROFESSIONAL TP100 BEENKAPPEN/GAMASCHEN S/M

Deze Trespass Professional Beenkappen S/M (ook wel Gamaschen of Gaiters genoemd) zijn ideaal voor trektochten onder zware omstandigheden.

TRESPASS GAITERS PROFESSIONAL TP100 BEENKAPPEN/GAMASCHEN L/XL

Deze Trespass Professional Beenkappen L/XL (ook wel Gamaschen of Gaiters genoemd) zijn ideaal voor trektochten onder zware omstandigheden.

ABBEY WATERTANK MET TAPKRAAN OPVOUWBAAR 15L

De opvouwbare watertank met tapkraan van 15 liter is ideaal om mee te nemen op reis, zo heb je op iedere plek waar je maar wilt 15 liter water bij de hand.

Aanbieding

NIJDAM TRISURF MAXI STEP MET 3-WIELEN

Deze Nijdam Trisurfer Maxi step wordt de trend voor 2018. De step heeft aan de voorkant 2 grote wielen en wordt bestuurd door je gewicht van links naar rechts te verplaatsen.

49,95 39,99

TRAVELZ HANDBAGAGE ORGANIZER, LUGGAGE CLOSET

Met deze unieke Handbagage Organizer heeft u uw bagage in een handomdraai in- en uitgepakt. De organizer is voorzien van handige vakken waar u kleding netjes en overzichtelijk in kan worden opgeborgen.Daarnaast is de Luggage Closet voorzien van twee haken

Aanbieding

PRO PAKKET VACUUMZAKKEN HOME LARGE [SET 12 VACUUMZAKKEN]

Vacuümzakken pakket 12 grote vacuümzakken voor thuis. Deze stevige vacuümzakken zijn met een stofzuiger maar ook met een vacuümpomp vacuüm te zuigen!

68,70 57,95

Outdoorstunter.nl | Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 1734 reviews.
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »