Outdoor | Bescherming & Verzorging

Lees meer

CarePlus Anti Mug Deet 40 Spray

Care Plus Anti Muggen spray met 40% Deet. Door het kleine formaat kun je deze spray altijd makkelijk meenemen en opspuiten.

CarePlus Anti Mug Deet 50 Spray 60ml

Care Plus Anti Muggen Spray fles met DEET 50%. Door het kleine formaat kun je deze spray altijd makkelijk meenemen en gebruiken wanneer dat nodig is.

CarePlus Anti-Insect Bio Spray (Geen Deet)

Care Plus Natural beschermt 6 uur en is effectief tegen malaria- en dengue muggen, zandvliegjes, midges, blackfly, steekvliegen, stalvliegen en teken.

CarePlus Anti Mug Deet 40 Spray XXL Voordeelfles

Care Plus Anti Muggen spray met 40% Deet XXL. Met deze voordeelfles kun je lang vooruit! Je bestelt de Deet 40 spray natuurlijk bij outdoorstunter.nl

CarePlus Water Filter

Met dit compacte Care Plus Water Filter kun je water drinken uit zoetwatermeren, rivieren of beekjes. Het Lifesaver filter verwijderdt schadelijke bacterien en protozoa.

BonVoyage Pocket Shampoo & Conditioner 50St

Dit is ideaal voor iedereen die niet te veel mee wil nemen op reis, maar toch van alle gemakken voorzien wil zijn.

Aanbieding

Sea To Summit Pocket Shaving Soap Velletjes 50St

Deze Sea to Summit Pocket Shaving Soap is biologisch afbreekbaar en wordt geleverd in een afsluitbaar etuitje.

Aanbieding

Sea To Summit Liquid Shaving Cream 89ml

Deze Sea to Summit Liquid Shaving Cream 89ml is geconcentreerd zodat je er weinig van nodig hebt en is biologisch afbreekbaar.

Aanbieding

Sea To Summit Liquid Wilderness Wash 89ml

Deze Sea to Summit Wilderness Wash is multi-inzetbaar. Het is geconcentreerd zodat je weinig nodig hebt en biologisch afbreekbaar.

CarePlus Travel Mini Spray Set 5X15ml

Care Plus Travel mini Spray set 5x 15ml is ideaal om mee te nemen tijdens een korte trip of wandeling. Zo beschik je over veel handige middelen.

Microfiber Handdoek 80X40cm Groen

Deze Microvezel reishanddoek weegt 130 gram, microvezel handdoeken zijn compact, drogen snel en zijn daarom ideaal om mee te nemen bij buitenactiviteiten.

Aanbieding

Microfiber Handdoek 120X60cm Groen

Deze Microvezel reishanddoek weegt 280 gram, microvezel handdoeken zijn compact, drogen snel en zijn daarom ideaal om mee te nemen bij buitenactiviteiten.

Aanbieding

Travel Safe Microfiber Reishanddoek Xs 40X40cm

Deze clip towel weegt inclusief clip 24 gram! Dit Microfiber handdoekje is ultra-lichtgewicht en compact en dus ideaal om aan je rugzak, broek of jas te bevestigen.

Travel Safe Microfiber Reishanddoek S 120X60cm

Deze Microvezel reishanddoek weegt slechts 160 gram. Microvezel handdoeken zijn ultra-lichtgewicht en compact en dus ideaal om mee te nemen tijdens buitenactiviteiten.

Travel Safe Microfiber Reishanddoek L 150X85cm

Deze Microvezel reishanddoek weegt slechts 290 gram. Microvezel handdoeken zijn ultra lichtgewicht en compact en dus ideaal om mee te nemen bij buitenactiviteiten.

CarePlus Bugsoxtraveller Sokken Maat 35-37 Bundel 2-Paar

Deze sokken van Care Plus zijn geimpregneerd zodat ze je enkels en voeten beschermen tegen insecten- en tekenbeten. De sokken zijn naadloos en te gebruiken bij hoge en lage temperaturen.

CarePlus Bugsoxtraveller Sokken Maat 38-40 Bundel 2-Paar

Deze sokken van Care Plus zijn geimpregneerd zodat ze je enkels en voeten beschermen tegen insectenbeten en -steken. De sokken zijn naadloos en te gebruiken bij hoge en lage temperaturen.

CarePlus Bugsoxtraveller Sokken Maat 41-43 Bundel 2-Paar

Deze sokken van Care Plus zijn geimpregneerd zodat ze je enkels en voeten beschermen tegen insectenbeten en -steken. De sokken zijn naadloos en te gebruiken bij hoge en lage temperaturen.

CarePlus Bugsoxtraveller Sokken Maat 44-47 Bundel 2-Paar

Deze sokken van Care Plus zijn geimpregneerd zodat ze je enkels en voeten beschermen tegen insectenbeten en -steken. De sokken zijn naadloos en te gebruiken bij hoge en lage temperaturen.

Outdoor Colsjaal Sport, Nekwarmer

Deze ideale, elastische colsjaal is ideaal voor tijdens het sporten en harlopen en op vele manieren te dragen.

Muggenverjager Stick Ultra Hoge Toon

Deze muggenverjager sleutelhanger houdt muggen op afstand met een ultra hoge toon. Leg de sleutelhanger in je tent of naast je bed om de muggen op een afstand te houden.

Aanbieding

Travel Safe Muskietennet Pop-Out 1-2-Personen (Geimpregneerd)

Dit Travelsafe Pop-out Muskietennet is geschikt voor 1-2 personen, hiermee houd je muggen en andere insecten op afstand.

Travel Safe Muskietennet Tent 1-Persoons

Deze Travelsafe Pop out Muskieten tent is geschikt voor 1 persoon, hiermee houd je muggen en andere insecten op afstand.

CarePlus Geimpregneerd Muskietennet (Multifunctioneel) 220X110cm

Dit geimpregneerd muskietennet van Careplus is multifunctioneel te gebruiken. Als muskietennet, maar ook als hor of als beschermlaken tegen bedwantsen!
Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

OutdoorStunter | Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 1811 reviews.
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »