Verrekijkers

Kies hieronder een verrekijker, wilt u eerst meer informatie mbt verrekijkers kijk dan voor uitleg op de pagina 'Aankoop advies verrekijkers'
Lees meer

MacGyver Compacte Verrekijker 10X25cm

Deze Macgyver 10x25 verrekijker is een handzame verrekijker met relatief rustig beeld en voor een scherpe prijs. Ideaal om op zak te hebben als je een middag de natuur in gaat.

MacGyver Verrekijker Basic 8 X 40

Deze Macyver 8x40 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 8x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MacGyver Verrekijker Basic 7 X 50

Deze Macyver 7x50 verrekijker is ideaal als je lang een bepaalde omgeving wilt bekijken. Doordat de kijker maar 7x vergroot en wel een grote lens heeft is de verrekijker makkelijk stil te houden.

MacGyver Grote Verrekijker Met Zoom 10-30 X 60

Deze Grote Macgyver verrekijker vergroot standaard 10x en kan tot 30x doorzoomen. De verrekijker wordt compleet geleverd met handige opbergtas.

MacGyver Verrekijker Wp Met Kompas 7X50

Deze waterdichte MacGyver verrekijker is een hele fijne, rustige kijker. De verrekijker is ideaal voor op de boot of om mee te nemen in de natuur voor een korte wandeling.

Outdoorstunter.nl | Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 1811 reviews.
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »