Aflevertijden

Onze Standaard vervoerder is PostNL, grote/zware pakketten of zendingen naar België worden hoofdzakelijk verstuurd met DPD.

Levering Nederland/België: 
In onderstaand schema ziet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten. De betrouwbaarheid van dit schema is +/- 98%. U ontvangt een e-mail met de Track & Trace gegevens zodra uw pakketje is overgedragen aan de vervoerder. Wanneer u niet thuis bent op het moment van leveren wordt het pakket vaak bij de directe buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen.

Aflevertijden Nederland/België: 
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog ingepakt en overgedragen aan de vervoerder en normaal gesproken dus de volgende dag al afgeleverd (ook op zaterdag).
 
Besteld    Aflevering
Maandag Voor 14:00 uur     Dinsdag*
Dinsdag Voor 14:00 uur Woensdag*
Woensdag Voor 14:00 uur Donderdag*
Donderdag     Voor 14:00 uur Vrijdag*
Vrijdag Voor 14:00 uur Zaterdag*
Zaterdag/Zondag Dinsdag*

*Indien geen vertraging optreed bij de vervoerder.

Rondom (Nederlandse) feestdagen in kan dit schema anders zijn, omdat op die dagen niets wordt verzonden of bezorgd.

Verzendkosten:
Voor alle bestellingen die u bij ons plaatst, geldt dat u geen verzendkosten betaalt indien u voor minimaal € 60,- (NL) of € 80,- (BE, DE) bestelt. Is het totaal bedrag van uw bestelling lager dan dit bedrag dan betaalt u € 5,95 (NL) of € 6,95 (BE, DE) voor standaard verzending van uw bestelling. Indien uw bestelling door de brievenbus past zullen we deze als brievenbuspakket versturen en hoeft u dus niet thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Bestelprocedure:
Op de volgende pagina vindt u een uitgebreide uitleg van de bestelprocedure

Vragen?
Bel onze klantenservice: 06-40821191 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00
Of stuur een e-mail naar: [email protected]